Mapa stranica | Prijava

 Najveća stvar, koju čovjek u ovom svijetu može napraviti, je izvući najviše iz onoga što mu je dano. Samo je to uspjeh, i ništa drugo. - Orison Swett Marden

Naša misija realizira se kroz programe i projekte koji su osmišljeni za pokrivanje svakodnevnih potreba gluhoslijepih osoba. Provođenjem edukacijskih, rehabilitacijskih, socijalizacijskih i kreativnih radionica nastojimo zadovoljiti potrebe i želje gluhoslijepih osoba.

Slijedimo izreku kako je najbolji način za predviđanje budućnosti njeno stvaranje u sadašnjosti i upravo stoga je izgradnja Centra Dodir jedan od naših najvažnijih projekata. Centar je zamišljen kao mjesto koje približava svijet gluhoslijepih osoba lokalnoj zajednici i na taj način potiče međusobni rast i razvoj, suradnju i razmjenu iskustava, uvažavanje i prijateljstvo, primanje i davanje.


Naša je vizija ustrajanje u izvrsnosti u svemu što radimo i timskim naporima omogućujemo gluhoslijepim osobama ostvarenje njihovih osobnih potencijala vodeći se pri tome motom - da postignemo moguće, moramo učiniti nemoguće! Osnažujući naše članove u znanjima i vještinama osiguravamo njihovu učinkovitost u osobnom i profesionalnom razvoju te potičemo njihovo kvalitetnije življenje.

Tehnička podrška: Ribosom d.o.o.

Zahvaljujemo na doniranome web hostingu