Mapa stranica | Prijava


PRIJAVE ZA UPIS NA TEČAJ
HRVATSKOGA ZNAKOVNOG JEZIKA
2014./2015.
U ZAGREBU, OSIJEKU, SPLITU I VARAŽDINU


UPISI U 1. SEMESTAR

 

Prijave se vrše putem online prijavnice koju možete pronaći na ovoj stranici. Prijave se otvraju 5. rujna 2014., a zatvaraju 5. listopada 2014. točno u ponoć.


Upisi i početak nastave biti će početkom listopada, a obavijest s detaljnijim informacijama moći ćete pronaći na našoj web stranici sredinom rujna.


Uvjeti upisa:
Na tečaj se mogu upisati svi državljani Republike Hrvatske.

Strani državljani će se moći upisati uz predočenje dokaza o znanju hrvatskog jezika.

Tečaj je besplatan, potrebno je kupiti samo materijale za rad: udžbenik Znak po znak 1 i DVD te indeks. Materijale ćete moći kupiti na prvom satu nastave. Oni koji upisuju 1. semestar drugi puta nisu dužni ponovno kupovati materijale.

Nastava će se održavati jednom tjedno u grupama u trajanju od po 2 školska sata (1 sat i 30 minuta). Rasporede grupa moći ćete pronaći na našoj internetskoj stranici početkom listopada.

 UPISI U 3. SEMESTAR

 

Prijave se vrše putem online prijavnice koju možete pronaći na ovoj stranici. Prijave se otvaraju 5. rujna 2014., a zatvaraju 5. listopada 2014. točno u ponoć.

Upisi i početak nastave biti će početkom listopada, a obavijest s detaljnijim informacijama moći ćete pronaći na našoj web stranici sredinom rujna.

Udžbenik Znak po znak 3 i DVD moći ćete kupiti na prvom satu nastave. 

Uvjet za upis je položen ispit 2. semestra.

 

 

Ispunite našu prijavnicu.

 


 

Dodirov Tečaj znakovnog jezika – uspješno proveden projekt

 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske je u svojem Izvješću o financiranju projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2011. godini navelo Tečaj hrvatskoga znakovnog jezika Hrvatske udruge gluhoslijepih osoba Dodir kao jedan od primjera uspješno provedenih projekata financiranih iz javnih izvora u 2011. godini. To je velika čast za Dodir, koji je stvorio prvi kurikulum za tečaj hrvatskoga znakovnog jezika i u skladu s njim izdao prvi udžbenik hrvatskoga znakovnog jezika, Znak po znak 1, 2 i 3.

Više možete naći na str. 10 i 11 Priloga 1 (str. 91-92 dokumenta u PDF-u) samog Izviješća, na internetskoj stranici:
http://www.uzuvrh.hr/userfiles/file/IZVJEŠĆE%202011.pdf

 Warning: opendir(galeries/Tečaj - galerija slika) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/vhosts/dodir.hr/httpdocs/LightNEasy/common.php on line 1017

Tečaj - galerija slika


Tehnička podrška: Ribosom d.o.o.

Zahvaljujemo na doniranome web hostingu